Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Mrs. Andy
Fax: 86-137-2688-9912
Contact nu
Post ons

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.

China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa
Handelstype:
Fabrikant , Verdeler/groothandel , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper , Andere
Merken:
ALYUSEN
Nr van Werknemers:
150~200
Jaarlijkse Verkoop:
3000000-4000000
Gevestigd jaar:
2008
De uitvoerpc:
70% - 80%
gediende klanten:
1000
Bedrijfdetails

Is Yusen Internationaal Handel drijvend (Guangzhou) Co., Ltd een bedrijf dat zich in productie en verwerking van schoonheidsmateriaal specialiseert, met inbegrip van gewichtsverlies, van borstenbancement, het testen, elektronische optische, en van de diodelaser apparaten.

Wij hebben een uitvoerig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem. Wij voeren strenge kwaliteitscontrole uit. Alle producten zijn geverifieerd en modieus ontwerp. Onze producten worden wijd gebruikt in schoonheidssalons, kuuroorden, klinieken, de ziekenhuizen en ect.

Uit introduceert de fabriek de de scherp-randr&d technologie van de wereld en omhelst delicatessebeheersysteem. Wij bieden trots klanten OEM/ODM-de diensten, en onderhoud aan. Wij geloven dat onze scherp-randtechnologie verrassing aan u zal brengen en ons aan succes zal nemen. Onze technologie en diensten zullen u nooit ontbreken. Wij verheugen ons op het corporating met u.


China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

OEM/ODM

Bedrijfserviceaanbiedingen:

 

Wij zijn een bedrijf van het schoonheidsapparaat geëngageerd aan het verlenen van de uitvoerige diensten aan onze cliënten. Hier zijn onze zeer belangrijke serviceaanbiedingen:

 

1.Product onderzoek en Ontwerp: Ons specifiek team van onderzoekers en ontwerpersnadruk op het vernieuwen en het ontwerpen van de schoonheidsapparaten van uitstekende kwaliteit. Wij werken met cliënten samen om unieke producten op gebieden zoals gezichtszorg, lichaam, haarverzorging, en meer aan te passen die vormen.

 

2.OEM/ODM de aanpassingsdiensten: Wij bieden OEM (Origineel Materiaal die vervaardigen) en ODM (Origineel Ontwerp die vervaardigen die) de diensten, het aanpassen en productieschoonheidsapparaten aan op cliëntvereisten en merkbehoeften worden gebaseerd. Wij werken nauw met cliënten samen om naadloze integratie van hun merkidentiteit in het product, van ontwerp aan verpakking te verzekeren.

 

3.Quality verzekering en Productiebeheer: Wij handhaven strikte controle over productkwaliteit, die internationale normen en verordeningen aanhangt. Onze productieprocessen en beheersystemen zijn uiterst nauwgezet, op tijd verzekerend levering en betrouwbare productkwaliteit.

 

4.Technical steun en de Naverkoopdienst: Wij verlenen uitvoerige technische ondersteuning en de naverkoopdienst, met inbegrip van product opleiding, gebruikershandleidingen, het oplossen van problemen, en meer. Ons professioneel team is bereid om cliëntvragen te beantwoorden en steun te verlenen wanneer nodig.

 

5.Marketing en Promotiesteun: Wij werken met cliënten samen om marketing en promotiesteun te verlenen, met inbegrip van de marketing van materialen, tentoonstellingsgebeurtenissen, digitale marketing, enz., cliënten te helpen hun marktbereik uitbreiden en merkblootstelling te verhogen.

 

6.National logistiek en Vervoers de Diensten: Wij bieden gespecialiseerde nationale logistiekoplossingen, die huis-aan-huislevering van de fabriek in verschillende landen verstrekken aan cliënt-gespecificeerde plaatsen aan. Onze one-stop logistiekoplossing verzekert een naadloos en efficiënt leveringsketen proces.

 

Wij worden toegewijd aan het leveren van de schoonheidsapparaten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan onze cliënten, die vennootschappen op lange termijn bouwen. Of u aangepaste producten zoekt, vereis technische ondersteuning, of oplossingen van de behoefte de betrouwbare logistiek, zijn wij geëngageerd aan het verstrekken van uitvoerige die oplossingen aan uw behoeften worden aangepast.

gemaakt aan uw behoeften.China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Geschiedenis

Onze trotse is de 13-jaar reis een testament aan jaren het harde werk en samenwerkingsinspanningen. Vooruit zich beweegt, zullen wij ons op het leveren van opmerkelijke schoonheidsapparaten en het verlenen van de eersteklas dienst, het bevorderen van de wederzijdse groei en het bereiken van nog groter succes met onze getaxeerde klanten blijven concentreren.

 • 1.Established fabriek (in 2010 wordt opgericht die): Onze vroege geschiedenis kan terug naar 2008 worden gevonden, toen wij onze eigen productiefabriek gewijd aan de productie van de schoonheidsinstrumenten van uitstekende kwaliteit vestigden. Door geavanceerde productietechnologie en materiaal te introduceren, zijn wij begonnen om diverse innovatieve producten te produceren en een achtenswaardig merk gevestigd.

 •  

   

  2.Expanding de markt (2008-2021): Met de voortdurende verbetering van productkwaliteit en reputatie, begonnen wij de marktdekking uit te breiden. Wij hebben een stevige behulpzame verhouding met binnenlandse en buitenlandse partners, gevestigd en geleidelijk aan de internationale markt gevestigd. Tijdens deze periode, begonnen van onze producten door more and more consumenten worden gehouden en worden erkend.
 •  

   

  3.Transformation in een handelsmaatschappij (2021): klanten aan behoeften beter om te voldoen en bedrijfswerkingsgebied uit te breiden, hebben wij een strategische transformatie die in 2021 uitgevoerd, van enkel een fabrieksfabrikant omzetten aan een uitvoerige handelsmaatschappij. Deze transformatie staat ons toe om buigzamer met onze globale leveringsketen partners te werken en een bredere selectie van producten aan onze klanten aan te bieden.
 •  

   

  4.Continuous innovatie en ontwikkeling (tot dusver): Wij zijn geëngageerd aan ononderbroken innovatie en onderzoek en ontwikkeling om aan veranderende marktbehoeften te voldoen. Door samenwerking met de industriedeskundigen en wetenschappers, verbeteren wij onophoudelijk bestaande producten en introduceren innovatieve schoonheidsinstrumenten. Onze producten worden hoogst geprijst voor hun uitstekende prestaties, kwaliteit en innovatie, en het vertrouwen en de steun van onze klanten gewonnen

Onze trotse is de 13-jaar reis een testament aan jaren het harde werk en samenwerkingsinspanningen. Vooruit zich beweegt, zullen wij ons op het leveren van opmerkelijke schoonheidsapparaten en het verlenen van de eersteklas dienst, het bevorderen van de wederzijdse groei en het bereiken van nog groter succes met onze getaxeerde klanten blijven concentreren.

 •  
Ons Team

Bij ons bedrijf, vergen wij trots in ons uitzonderlijk klantenserviceteam dat aan het verlenen van de beste steun en de hulp aan onze getaxeerde klanten wordt toegewijd. Hier zijn sommige zeer belangrijke eigenschappen van ons eminent klantenserviceteam:

1.Expertise en Kennis: Ons team bestaat uit hoogst bekwame beroeps die uitgebreide kennis over onze producten, diensten, en de industrie van het schoonheidsapparaat als geheel bezitten. Zij zijn goedgetraind om klantenonderzoeken te richten, nauwkeurige informatie te verstrekken, en geschikte oplossingen aan te bieden.

2.Responsive mededeling: Wij begrijpen het belang van geschikte en efficiënte mededeling. Ons klantenserviceteam is dadelijk beschikbaar om aan klantenvragen, zorgen te antwoorden, en terug te koppelen. Wij geven voorrang aan duidelijke en snelle mededeling om ervoor te zorgen dat de behoeften van onze klanten tijdig op gericht zijn geweest.

3.Empathy en Begrijpend: Wij geloven in de bouw van sterke verhoudingen met onze die klanten op empathie worden gebaseerd en begrip. Onze medewerker van de klantenservices luisteren aandachtig aan klantenzorgen, tonen empathie naar hun behoeften, en streven ernaar om gepersonaliseerde oplossingen te verstrekken om aan hun vereisten te voldoen.

4.Problem resolutie: Ons team is uitgerust met oplossen van problemenvaardigheden om diverse klantenkwesties te behandelen. Zij identificeren en richten uitdagingen die, die efficiënte oplossingen verstrekken en klantentevredenheid proactively verzekeren. Ons doel is om het even welke negatieve ervaringen in positieve degenen te veranderen.

5.Continuous verbetering: Wij geloven in constant het verbeteren van onze klantenservicepraktijken. Ons team zoekt actief terugkoppelt van klanten, gedragingen regelmatige opleidingssessies, en houdt met de industrietendensen bijgewerkt om hun vaardigheden te verbeteren en nog de betere dienst te leveren.

6.Customer-geconcentreerd Benadering: Ons klantenserviceteam plaatst de klant op het centrum van alles zij. Zij pogen klantenverwachtingen door de gaande extra mijl te overschrijden om een positieve en verrukkelijke ervaring te verzekeren. De klantentevredenheid is onze uiteindelijke prioriteit.

Met ons uitstekend klantenserviceteam, zijn wij geëngageerd aan het verlenen van uitzonderlijke steun, de bouw van verhoudingen op lange termijn, en het ervoor zorgen dat onze klanten de uiterste zorg en de aandacht door hun reis met ons bedrijf krijgen.

China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0