Tel.:
China ipl de machine van de haarverwijdering fabrikant
Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd.

Hoogste kwaliteit, de Hoogste dienst, Concurrerende prijs.

Thuis

Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

 • lopende band

  Co. van de Wuhanskeily is Foto-elektrisch Technologie, Ltd een multinationale belangrijke fabrikant. Dat specialiseert zich in R&D, de verkoop van kosmetische apparaten en productie sinds 2003. Ons bedrijf is ook een internationale leverancier aan diverse schoonheidswinkels over de bol. Het bedrijf heeft als volgt zijn motto: „Hoogste kwaliteit, de Goede dienst, Concurrerende prijs.“

   

  Geavanceerd technische Steunen:

   

  Wij hebben een professioneel die R&D-team in Wuhan-Stad wordt gebaseerd, die met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland samenwerken. 63 nationale octrooien, de een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

   

  Dring aan bij de onafhankelijke innovatie een onuitputtelijke bron van de duurzame ontwikkeling van SKEILY is. Met 20 jaar van rijke ervaring in het onderzoeken van en het ontwikkelen van het materiaal van de laserverwerking, is SKEILY bereid om een reeks gepersonaliseerde laseroplossingen voor onze klanten tot stand te brengen!

   

   

  Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 • R & D

  Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. abby

Tel.: 18062896948

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Wuhan SK EILY Photoelectric Technology Co., Ltd.
D4-03 de Bouw, Optische de Valleiweg van No.303, Wuhan-Stad, China.
Tel.:86-180-62896948
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit ipl de machine van de haarverwijdering Leverancier. © 2020 - 2021 laser-removalmachine.com. All Rights Reserved.