Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Fabrieksreis
Huis >

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Fabrieksreis

Fabrieksreis
Contacten
Contacten: Mrs. Andy
Fax: 86-137-2688-9912
Contact nu
Post ons
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. manufacturer production line
Productielijn

Wij hebben geavanceerde en efficiënte productielijnen in onze die fabriek, wordt ontworpen om de productie van de schoonheidsapparaten te verzekeren van uitstekende kwaliteit.

 1. 1. Productielijnlay-out: Onze productielijnen worden zorgvuldig gepland en ontworpen om productieefficiency en procesoptimalisering te maximaliseren. Elk het werkgebied wordt strategisch geschikt om vlotte materiaalstroom en operationele processen te vergemakkelijken.

 2.  

 3. 2. Automatiseringsmateriaal: Wij wenden het materiaal en de machines van de overzichtsautomatisering aan om productieefficiency en productkwaliteit te verbeteren. Het automatiseringsmateriaal kan een waaier van handelingen, met inbegrip van materiële behandeling, assemblage uitvoeren, testend, en verpakkend, verminderend afhankelijkheid bij de handarbeid en verhogend productieefficiency en consistentie.

 4.  

 5. 3. De kwaliteitscontrole richt: De veelvoudige kwaliteitscontrolepunten zijn opstelling langs de productielijnen om de kwaliteit te verzekeren en naleving van elk productiestadium. Deze controlepunten omvatten materiële inspectie, componenteninspectie, procesinspectie, en eindproductinspectie. Door strikte kwaliteitscontrole, kunnen wij om het even welke potentiële kwaliteitskwesties vroeg identificeren en behandelen, verzekerend producten voldoe aan hoge normen.

 6.  

 7. 4. Handverrichtingsposten: Naast automatiseringsmateriaal, omvatten onze productielijnen ook handverrichtingsposten. De opgeleide exploitanten voeren taken uit die handinterventie en vaardigheden, zoals het assembleren van gevoelige componenten, materiaalkaliberbepaling, en het uitvoeren van Beëindigen-van-lijn het testen vereisen. Wij verzekeren de exploitanten en volgens standaardprocedures worden opgeleid begeleid om productkwaliteit en consistentie te handhaven.

 8.  

 9. 5. Integratie met Informatiesystemen: Onze productielijnen zijn geïntegreerd met informatiesystemen voor proces controle en beheer. Door geautomatiseerde gegevensverzameling en controle in real time, kunnen wij productievooruitgang, kwaliteitsindicatoren, en materiaalstatus in realtime volgen, toelatend geschikte aanpassingen en optimalisering.

 10.  

 11. 6. Flexibiliteit en Scalability: Onze productielijnen worden ontworpen met flexibiliteit en scalability in mening om veranderingen in producttypes en productievereisten aan te passen. Wij kunnen de productielijnconfiguratie aanpassen en optimaliseren die op douanevereisten wordt gebaseerd van cliënten, samenkomende diverse schalen en specificaties van productieorders.

Door onze geavanceerde productielijnen, kunnen wij schoonheidsapparaten efficiënt en effectief vervaardigen, verzekerend de levering van producten die aan de normen van uitstekende kwaliteit voldoen. Wij verbeteren en optimaliseren onophoudelijk onze productielijnen om aan markteisen en technologische vorderingen aan te passen, die cliënten van uitzonderlijke producten en de diensten voorzien.

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 0Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 1Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 2Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 3Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 4Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 5Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 6Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 7Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 8Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 9Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 10Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 11

OEM/ODM

Wij hebben uitstekende OEM (Origineel Materiaalfabrikant)/ODM (Originele Ontwerpfabrikant) aanpassingsmogelijkheden die in onze fabriek, ons toestaan om de aangepaste die oplossingen te verstrekken van het schoonheidsapparaat op de behoeften en de eisen van onze cliënten worden gebaseerd.

Als OEM/ODM-leverancier, bezitten wij de volgende mogelijkheden:

 1. 1. Ontwerpsteun: Wij hebben een ervaren ontwerpteam dat de professionele steun van het productontwerp kan verlenen. Wij werken nauw met onze cliënten samen om hun van het marktbehoeften en doel publiek te begrijpen, opnemend deze vereisten in het productontwerp.

 2.  

 3. 2. Productiecapaciteit: Wij hebben productiefaciliteiten en procestechnologieën vooruitgegaan om diverse schalen van aangepaste productieeisen te ontmoeten. Wij hebben efficiënte productielijnen en stringente systemen voor kwaliteitscontrole om de productiekwaliteit en de betrouwbaarheid van de producten te verzekeren.

 4.  

 5. 3. Leveringsketen Beheer voor Componenten: Wij hebben stabiele en betrouwbare leveringsketens gevestigd, handhavend vennootschappen op lange termijn met de leveranciers van uitstekende kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat wij tot de componenten van uitstekende kwaliteit en grondstoffen kunnen toegang hebben voor de productie van aangepaste producten.

 6.  

 7. 4. Kwaliteitsborging: Wij geven voorrang aan kwaliteit en hangen strikte kwaliteitsbewakingsprocessen aan. Wij leggen uitvoerige kwaliteitscontrolemaatregelen, met inbegrip van materiële inspecties, productieproces controle, en product het testen ten uitvoer, om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de aangepaste producten aan de verwachtingen en de eisen van onze cliënten voldoet.

 8.  

 9. 5. Vertrouwelijke Samenwerking: Wij taxeren hoogst de vertrouwelijkheid van van bedrijfs onze cliënten geheimen en intellectuele eigendom. Wij ondertekenen geheimhoudingsovereenkomsten met onze cliënten en treffen aangewezen veiligheidsmaatregelen om hun aangepaste productinformatie en technische gegevens te beschermen.

 10.  

 11. 6. Flexibele Productiecapaciteit: Wij hebben flexibele productiemogelijkheden, die ons toestaan om kleine of op grote schaal aan te passen aangepaste die productie op de behoeften van onze cliënten wordt gebaseerd. Wij kunnen aan marktveranderingen en evoluerende cliënteisen aanpassen, die gemaakte oplossingen dienovereenkomstig verstrekken.

Met onze sterke OEM/ODM-aanpassingsmogelijkheden, werken wij dicht met onze cliënten samen om de unieke producten van het schoonheidsapparaat te leveren en aan hun specifieke vereisten te voldoen. Wij zijn geëngageerd aan het vestigen van vennootschappen op lange termijn met onze cliënten en het helpen van hen in de markt door aangepaste oplossingen slagen.

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 0

R&D

Ons onderzoek en ontwikkelings (R&D) team is één van waardevolste activa van onze fabriek de. Wij worden gedreven door innovatie en geëngageerd aan het ontwikkelen van concurrerende en krachtige schoonheidsapparaten.

Ten eerste, hebben wij een hoogst bekwaam R&D-team bestaand uit ingenieurs, wetenschappers, ontwerpers, en andere beroeps. Zij bezitten uitgebreide deskundigheid en technische achtergronden, toelatend hen om innovatie en oplossen van problemen vanuit diverse invalshoeken te naderen.

Ten tweede, benadrukken wij de bouw dichte vennootschappen met de industriedeskundigen, onderzoeksinstellingen, en technologieleveranciers. Samenwerkend met schoonheidsspecialisten, staan de wetenschappelijke instellingen, en de technologieleveranciers ons toe om gezamenlijke onderzoek en ontwikkelingsinspanningen te leiden. Deze samenwerking niet alleen voorziet ons van toegang tot de recentste vorderingen in technologie en de industrietendensen maar ook bevordert kennis het delen en technische uitwisseling.

Tijdens het R&D-proces, plaatsen wij groot belang op markteisen en de klant koppelt terug. Wij voeren diepgaande marktonderzoek en gebruikersstudies uit om behoeften en de voorkeur van de consument te begrijpen. Dit helpt ons zeer belangrijk producteigenschappen en functionaliteit identificeren, die dan geïntegreerd in het ontwerp en het ontwikkelingsproces zijn.

Wij investeren ook in R&D-faciliteiten en technologische platforms. Wij hebben het materiaal van het overzichtslaboratorium en testende faciliteiten die ons toelaten om materiële analyse, prestaties het testen, en betrouwbaarheidsevaluaties uit te voeren. Deze faciliteiten en platforms verlenen robuuste steun voor ons R&D-werk ervoor zorgen, die dat wij kunnen vernieuwen en producten met hoogte ontwikkelen - kwaliteit en efficiency.

Onze R&D-inspanningen breiden zich voorbij esthetica en functionaliteit uit om technologische innovatie en octrooibescherming te omvatten. Wij vragen actief aan en beschermen relevante intellectuele-eigendomsrechten ervoor zorgen, die dat onze innovatieve verwezenlijkingen voldoende worden beschermd en bezitten marktconcurrentievermogen.

Samengevat, wordt ons R&D-team toegewijd aan het drijven van innovatie en doorbraken op het gebied van schoonheidsapparaten. Door samenwerking met partners die, die markteisen begrijpen, en geavanceerde R&D-faciliteiten leveraging, leveren wij constant concurrerende en krachtige producten, die klanten voorzien van de beste schoonheidsoplossingen.

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. fabriek productielijn 0