Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Kwaliteitscontrole
Huis >

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole
Contacten
Contacten: Mrs. Andy
Fax: 86-137-2688-9912
Contact nu
Post ons
Certificaten
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. certificatie
Standard|t:CE certificate
Aantal:ENC2306167GZ01
Kwestiedatum:2023-06-20
Vervaldatum:2029-06-19
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. certificatie
Standard|t:LOW VOLTAGE DIRECTIVE TEST REPORT
Aantal:ENC2306167GZ01L1
Kwestiedatum:2023-06-20
Vervaldatum:2029-06-19
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. certificatie
Standard|t:Certificoation of Conformity
Aantal:ENC2109021GZ63-1
Kwestiedatum:2021-09-10
Vervaldatum:2025-09-10
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. certificatie
Standard|t:U.S.FOOD&DRUG ADMINISTRATION
Aantal:KNVR-WG8F
Kwestiedatum:2021-01-25
Vervaldatum:2025-01-25
QC Profiel

Wij leggen grote nadruk op de selectie van onze componentenleveranciers. Wij hebben vennootschappen op lange termijn met betrouwbare leveranciers gevestigd die strenge onderzoek en evaluatie hebben ondergaan. Deze leveranciers hebben uitstekende reputaties en robuuste kwaliteitsbeheersystemen om ervoor te zorgen dat de componenten die zij aan onze vereisten en normen voldoen hebben verstrekt.

Door het productieproces, voeren wij stringente controles in elk stadium, van materiële verwerving uit aan definitieve assemblage. Wij beoordelen streng de kwaliteit van grondstoffen door uitvoerige inspecties op elke partij te leiden om naleving van onze specificaties te verzekeren. Bovendien, hebben wij strikte procesbeheersing voor component productie, met inbegrip van regelmatige materiaalonderhoud en kaliberbepaling uitgevoerd om de stabiliteit van componentenkwaliteit te verzekeren.

Onze werknemers ondergaan uitgebreide opleiding te verzekeren zij bezitten de noodzakelijke vaardigheden en het kwaliteitsbewustzijn. Wij hebben gedetailleerde het werkinstructies en standaard gebruiksprocedures bepaald, leidend regelmatige opleiding en controles om ervoor te zorgen dat elke verrichting overeenkomstig de bepaalde normen wordt uitgevoerd.

Elke vervaardigde component ondergaat strenge inspectie om zijn kwaliteit te bevestigen. Wij gebruiken geavanceerd het testen materiaal en processen om uitvoerige inspecties voor aspecten zoals verschijning, afmetingen, en functionaliteit te leiden. Slechts worden de componenten die de inspectie overgaan toegestaan om aan het volgende productiestadium te werk te gaan.

Tijdens het assemblageproces, hangen wij strikt gestandaardiseerde gebruiksprocedures aan om nauwkeurigheid en assemblagekwaliteit bij elke stap te verzekeren. Elk voltooid schoonheidsapparaat ondergaat het grondige functionele testen en prestatiesbevestiging om naleving van ontwerpspecificaties en klantenvereisten te verzekeren.

Om productkwaliteit te maximaliseren, leiden wij een definitieve kwaliteitscontrole, ruim evaluerend de verschijning, de functionaliteit, de veiligheid, en de betrouwbaarheid van elk geassembleerd apparaat. Slechts de producten die de definitieve kwaliteitscontrole overgaan zijn gemachtigd voor verzending.

Wij plaatsen groot belang op kwaliteitsverslagen en traceability. Elk product heeft kwaliteitsverslagen, met inbegrip van rapporten over materiële inspecties, de verslagen van de componenteninspectie, en definitieve apparaat het testen rapporten gedetailleerd. Deze verslagen niet alleen garanderen interne kwaliteitscontrole maar ook laten ons toe om eender welke kwaliteitskwesties voor voortdurende verbetering te vinden en te behandelen.

Door onze strenge kwaliteitscontrolemaatregelen en procédés, zorgen wij ervoor dat elke machine die onze fabriek verlaten van de hoogste kwaliteitsnorm is.

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. kwaliteitscontrole 3Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. kwaliteitscontrole 4Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. kwaliteitscontrole 5