Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
Ongeveer ons
Uw Professionele & Betrouwbare Partner.
Is Yusen Internationaal Handel drijvend (Guangzhou) Co., Ltd een bedrijf dat zich in productie en verwerking van schoonheidsmateriaal specialiseert, met inbegrip van gewichtsverlies, van borstenbancement, het testen, elektronische optische, en van de diodelaser apparaten.Wij hebben een uitvoerig en wetenschappelijk kwaliteitsbeheersysteem. Wij voeren strenge kwaliteitscontrole uit. Alle producten zijn geverifieerd en modieus ontwerp. Onze producten worden wijd gebruikt in schoonheidssalons, ...
Leer meer

0

Gevestigd jaar

0

Miljoen+
Werknemers

0

Miljoen+
gediende klanten

0

Miljoen+
Jaarlijkse Verkoop
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. Hoog - kwaliteit
Vertrouwensverbinding, Kredietcontrole, RoSH en de Beoordeling van het Leveranciersvermogen. het bedrijf heeft strikt systeem voor kwaliteitscontrole en professioneel testlaboratorium.
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. ONTWIKKELING
Intern professioneel ontwerpteam en gevorderde machinesworkshop. Wij kunnen samenwerken om de producten te ontwikkelen u wenst.
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. productie
Geavanceerde automatische machines, strikt procesbeheersingssysteem. Wij kunnen al schoonheidsmachine voorbij uw vraag vervaardigen.
China Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd. 100% SERVICE
Bulk en aangepaste kleine verpakking, FOB-, CIF, DDU en DDP. Help u de beste oplossing voor al uw zorgen vinden.

kwaliteit de machine van de het haarverwijdering van de diodelaser & De Machine van de de Tatoegeringsverwijdering van de picosecondelaser fabrikant

Vind Producten die beter aan Uw Vereisten voldoen.
Gevallen & Nieuws
De Recentste Hotspots.
Dit is een perfecte deal met een Russische dealer.
Ons bedrijf had onlangs de mogelijkheid om een internationale verzendopdracht naar Rusland te vervullen, wat een belangrijke mijlpaal was in onze toewijding om uitzonderlijke logistieke diensten te leveren.Deze succesvolle levering toont de efficiëntie en betrouwbaarheid van ons vervoersnetwerk. Het verzendproces was foutloos en elke fase van het proces werd zorgvuldig gecoördineerd om mogelijke uitdagingen te overwinnen.Industriële apparatuur is veilig verpakt en alle benodigde documenten zijn van tevoren opgesteld. resultaat:De verzending naar Moskou, Rusland was niet alleen succesvol, maar overtrof ook de verwachtingen van de klant. Op tijd leveren: De zending arriveerde in Moskou volgens het afgesproken tijdschema, in overeenstemming met de cruciale projecttijdlijn van onze klant.Gemakkelijk douanevervoer: Het douaneverklaringsproces wordt versneld, waardoor vertragingen tot een minimum worden beperkt en een soepele toegang tot Rusland wordt gewaarborgd.klanttevredenheid: De klant was zeer tevreden met de hele verzendservaring en waardeerde de professionaliteit, communicatieve vaardigheden en logistiek van ons team.Dit succesverhaal toont onze toewijding aan het leveren van de beste scheepvaartoplossingen in zijn klasse, zelfs in het licht van internationale complexiteit.Ons vermogen om de uitdagingen van de Russische scheepvaart aan te gaan, zorgt voor tevredenheid van onze klanten en versterkt onze positie als betrouwbare partner over de hele wereld.
Succesgeval: Huid die Schoonheidsapparaat stabiliseren
    Succesgeval: Huid die Schoonheidsapparaat stabiliseren Cliënt: Een bekende ketting van schoonheidssalons Uitdaging: Het merk van de de schoonheidssalon van de cliënt zag intensieve concurrentie in de markt onder ogen en vergde dringend een apparaat van de scherp-randschoonheid dat kon uitstekende huid verstrekken die resultaten stabiliseren. Zij streefden naar een innovatieve oplossing die huidelasticiteit en stevigheid kon effectief verbeteren, leverend langdurige gevolgen om het concurrentievermogen van hun merk te verbeteren. Oplossing: Ons team werkte dicht met het merk van de schoonheidssalon om samen een geavanceerde huid te ontwikkelen die schoonheidsapparaat stabiliseren. Het apparaat gebruikte een combinatie van ultrasone klank met hoge frekwentie en elektromagnetische impulstechnologie om het huidweefsel, de bevorderende collageenregeneratie en het verbeteren van huidelasticiteit non-invasively te richten. Gelijktijdig, gaven voorrang wij aan de veiligheid en comfort die van het product, klanten het verzekeren genoot van een prettige behandelingservaring. Resultaat: De huid die schoonheidsapparaat stabiliseren bereikte opmerkelijk succes. Door een reeks van klinische proeven en klant koppel terug, de apparaat aangetoonde opmerkelijke huid die resultaten stabiliseren, beduidend verbeterend de huidelasticiteit en stevigheid van klanten. De klanten ervoeren langdurige gevolgen, drukten tevredenheid uit, en adviseerden het aan hun vrienden en familie. Het apparaat hielp het merk van de schoonheidssalon meer marktaandeel bereiken en verbeterde zijn reputatie binnen de industrie. Dit succesgeval demonstreert de innovatievermogen van ons bedrijf op het gebied van schoonheidsapparaten en de waarde van klantensamenwerking. Wij zijn geëngageerd aan het verstrekken van efficiënte, veilige, en innovatieve oplossingen voor onze cliënten, die hen helpen bedrijfssucces bereiken en aan de behoeften van hun klanten voldoen.  
Uitstallingsnieuws. Alyusen verschijnt op de Innovation Expo om de charme van geavanceerde technologie met u te ervaren.
Sinds ik deelnam aan de China Innovation and Entrepreneurship Achievement Fair in 2023, is mijn stemming opgewekt.Dit evenement gaf me niet alleen de gelegenheid om de laatste trends in de industrie te begrijpen, maar bracht me ook eindeloze inspiratie en motivatie. Ten eerste was ik onder de indruk van de schaal en het niveau van de show.En de tentoonstellingszaal zit vol creatieve inspiratie.Als exposant heb ik het geluk nauw contact te hebben met veel projecten die de toekomst leiden, wat cruciaal is om mijn horizon te verbreden en inzicht te krijgen in de trends in de industrie. Ten tweede was ik zeer geïnspireerd door mijn diepgaande kennis van het innovatie- en ondernemerschapsecosysteem.beleggingsinstellingen, start-ups en grote ondernemingen, waardoor ondernemers een ruime ruimte voor samenwerking krijgen.Deze gevarieerde deelnemerstructuur heeft de hele industrie een gezondere en welvarendere ontwikkelingstrend gebracht. De seminars en forums tijdens de tentoonstelling zijn voor mij een schat aan kennis.ondernemingservaringen en voorspellingen van toekomstige trends gedeeld door deskundigenIk heb niet alleen meer theoretische kennis over technologische innovatie opgedaan, maar ook praktische ervaring opgedaan met het aanpakken van uitdagingen in het echte ondernemerschap. De interactie met andere exposanten en bezoekers was ook een hoogtepunt.investeerders en professionals uit verschillende sectorenDeze uitwisseling heeft niet alleen geleid tot nieuwe zakelijke samenwerking, maar heeft mij ook gedachten en inspiratie gegeven vanuit verschillende perspectieven. Deelname aan de China Innovation and Entrepreneurship Achievements Fair 2023 heeft niet alleen mijn begrip van de ondernemers-ecologie verdiept,maar ook geholpen me beter te positioneren en mijn eigen projecten te ontwikkelenDeze ervaring zal een waardevolle aanwinst worden voor mijn toekomstige ondernemersreis en mij inspireren om innovatie te blijven nastreven, samenwerkingsterreinen uit te breiden,en bijdragen aan de krachtige ontwikkeling van het Chinese ondernemers-ecosysteemDank u voor deze zeldzame kans en ik kijk ernaar uit om meer resultaten te behalen in uw toekomstige ondernemingsreis.

2023

12/01

Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.
Zwarte haakjes verwijderen Hydra schoonheidsapparaat Gezichtshuid Aqua Diep reiniging 14 in 1 Hydra zuurstofdermabrasie gezichtsverzorgingsmachineDe schoonheidsmachine, met behulp van vacuümzuigmodus, gecontroleerd door een intelligent proces,door de combinatie van producten en apparatuur, het diep reinigen van de huid van de poriën van horny, acne, zwarte punten en andere onzuiverheden in een zeer korte periode, en het verbeteren van de diepe absorptie van voedingsproducten, bevorderen van de poriën strakker,gladde huid, verhoogt de huidvochtigheid, en maakt je huid witter, hydraterend en goed tekstuur. 1)Diepe reiniging, verbetering van vette huid. 2)Scar removal: alle soorten littekens zoals littekens van laser, brandwonden en operaties, enz. 3) acne: blain acne, schurft acne, allergische acne, papilla acne, verbetering van het uiterlijk van lipidische huid en acne pit. 4)Huidverzorging: huidbleken en verzachten, gezichtslifting en strakker maken, oogzakken en blauwe oogkringen verwijderen, vermoeide huid en donkergele huid verbeteren. 5)Rimpelvermindering: rimpels rond de kantus, de boeg verminderen. 6)Haargroei: heeft een goed effect bij alopecia areata, kaalheid en haaruitval, enz. 7) Voor het verbeteren van allergische huid. 8)Vloed aanvullen van de huid. H2O2 waterstof gezichtsreiniging   1) H2O2-therapie- water gezichtsbehandeling is een spannende nieuwe technologie die de werkzaamheid van dermabrasie, vacuüm systeem combineert. 2) Het is veel zachter dan kristaldermabrasie of diamantdermabrasie omdat er alleen water wordt gebruikt, en wij gebruiken professionele kwaliteitsmachines. Een hydra-dermabrasie-machine bestaat uit een waterstraal, een luchtcompressor, een tweerichtingsstroomklep,een gereinigde container en een afvalwatertank. 4) Unieke waterdermabrasie tip jets uit dunne en kleine stroom van water en polijst huid in hoge snelheid door vacuümzuiging, de vloeistof van die helpt vocht huiden in de betekenis tijd. 5) Het belangrijkste voordeel van dergelijke waterdermabrasie-machines is dat zij veel zacht zijn door alleen water te gebruiken.en maakt het mogelijk om de behandeling te diversifiëren door gebruik te maken van huidverzorgingsproducten voor verschillende functies zoals essentiële olie, bleekmiddelen, melkzuur, salicylzuur en meer, om verschillende doeleinden te bereiken op verzoek van klanten. Technologie voor zuurstofbehandeling   Het biedt een nieuw soort niet-invasieve, ontspannende en pijnloze huidverzorging met uitstekende resultaten. Het is belangrijk om de huidvochtigheid te verhogen en de huid te tonen. In slechts één behandeling van 30-45 minuten ziet uw huid er jonger, helderder, stralender uit en verbetert de onevenwichtige huidpigmentatie. Het verschijnen van fijne lijntjes en vlekken wordt zichtbaar verminderd, waardoor het onmiddellijk strakker en lichter wordt. Zuurstofinhalatie is uitstekend voor lichaam en geest. Het verhoogt de concentratie en mnemonische capaciteiten, vermindert stress, ontgift, verbetert sportprestaties,vermindering van de stilstandsperiode na intensieve vermoeidheid. De belangrijkste voordelen van een HydraFacial behandeling zijn: Diep reiniging: Het reinigt en exfoliëert de huid grondig en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen.Hydratatie: De behandeling zorgt voor een diepe hydratatie, waardoor de huid dikker en stralender lijkt.Aanpasbaar: De behandeling kan worden aangepast aan specifieke huidproblemen, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan huidtypen en -toestanden.Niet-invasief: Het is een zachte en niet-irriterende procedure, waardoor het geschikt is voor gevoelige huid.Geen downtime: In tegenstelling tot sommige andere meer intensieve huidbehandelingen, is er meestal geen downtime geassocieerd met een HydraFacial.Patiënten kunnen onmiddellijk na de behandeling weer aan hun normale activiteiten beginnen.De HydraFacial-machine wordt vaak gebruikt om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, verstopte poriën, vette of acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en ongelijke huidskleur te verbeteren.Het is belangrijk op te merken dat terwijl HydraFacial indrukwekkende resultaten kan opleveren, kunnen meerdere sessies worden aanbevolen voor een optimale en duurzame verbetering. Reiniging en exfoliatie: Het proces begint met een zachte reiniging van het oppervlak van de huid. Acid Peeling: Na de eerste reiniging wordt een zachte zuur peelingoplossing aangebracht, die helpt om puin en dode huidcellen uit de poriën te lossen en een gladdere huid te bevorderen.Het type en de sterkte van de schil kan worden aangepast op basis van het huidtype en de zorgen van het individu. Extractie: De machine maakt gebruik van een gespecialiseerde vacuüm-aangedreven extractiemethode om de poriën te verwijderen. Hydratatie: Een mengsel van krachtige antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden wordt in de huid geïnfecteerd. Fusie: In deze stap wordt een op maat gemaakt serum toegepast dat specifieke ingrediënten bevat die zijn afgestemd op de huidproblemen van het individu.anti-veroudering, of gericht op specifieke huidaandoeningen zoals acne of hyperpigmentatie. Bescherming: De laatste stap is het aanbrengen van een beschermende moisturizer en zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen milieuschade.

2023

09/23