Yusen International Trading (Guangzhou) Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.
Evenementen
Contacten
Contacten: Mrs. Andy
Fax: 86-137-2688-9912
Contact nu
Post ons

Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.

2023-09-23
Latest company news about Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.
Zwarte haakjes verwijderen Hydra schoonheidsapparaat Gezichtshuid Aqua Diep reiniging 14 in 1

Hydra zuurstofdermabrasie gezichtsverzorgingsmachine
De schoonheidsmachine, met behulp van vacuümzuigmodus, gecontroleerd door een intelligent proces,door de combinatie van producten en apparatuur, het diep reinigen van de huid van de poriën van horny, acne, zwarte punten en andere onzuiverheden in een zeer korte periode, en het verbeteren van de diepe absorptie van voedingsproducten, bevorderen van de poriën strakker,gladde huid, verhoogt de huidvochtigheid, en maakt je huid witter, hydraterend en goed tekstuur.

1)Diepe reiniging, verbetering van vette huid.

2)Scar removal: alle soorten littekens zoals littekens van laser, brandwonden en operaties, enz.

3) acne: blain acne, schurft acne, allergische acne, papilla acne, verbetering van het uiterlijk van lipidische huid en acne pit.

4)Huidverzorging: huidbleken en verzachten, gezichtslifting en strakker maken, oogzakken en blauwe oogkringen verwijderen, vermoeide huid en donkergele huid verbeteren.

5)Rimpelvermindering: rimpels rond de kantus, de boeg verminderen.

6)Haargroei: heeft een goed effect bij alopecia areata, kaalheid en haaruitval, enz.

7) Voor het verbeteren van allergische huid.

8)Vloed aanvullen van de huid.

laatste bedrijfsnieuws over Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.  0
H2O2 waterstof gezichtsreiniging

 


1) H2O2-therapie- water gezichtsbehandeling is een spannende nieuwe technologie die de werkzaamheid van dermabrasie, vacuüm systeem combineert.

2) Het is veel zachter dan kristaldermabrasie of diamantdermabrasie omdat er alleen water wordt gebruikt, en wij gebruiken professionele kwaliteitsmachines.

Een hydra-dermabrasie-machine bestaat uit een waterstraal, een luchtcompressor, een tweerichtingsstroomklep,een gereinigde container en een afvalwatertank.

4) Unieke waterdermabrasie tip jets uit dunne en kleine stroom van water en polijst huid in hoge snelheid door vacuümzuiging, de vloeistof van die helpt vocht huiden in de betekenis tijd.

5) Het belangrijkste voordeel van dergelijke waterdermabrasie-machines is dat zij veel zacht zijn door alleen water te gebruiken.en maakt het mogelijk om de behandeling te diversifiëren door gebruik te maken van huidverzorgingsproducten voor verschillende functies zoals essentiële olie, bleekmiddelen, melkzuur, salicylzuur en meer, om verschillende doeleinden te bereiken op verzoek van klanten.

laatste bedrijfsnieuws over Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.  1
Technologie voor zuurstofbehandeling

 


Het biedt een nieuw soort niet-invasieve, ontspannende en pijnloze huidverzorging met uitstekende resultaten.

Het is belangrijk om de huidvochtigheid te verhogen en de huid te tonen.

In slechts één behandeling van 30-45 minuten ziet uw huid er jonger, helderder, stralender uit en verbetert de onevenwichtige huidpigmentatie.

Het verschijnen van fijne lijntjes en vlekken wordt zichtbaar verminderd, waardoor het onmiddellijk strakker en lichter wordt.

Zuurstofinhalatie is uitstekend voor lichaam en geest. Het verhoogt de concentratie en mnemonische capaciteiten, vermindert stress, ontgift, verbetert sportprestaties,vermindering van de stilstandsperiode na intensieve vermoeidheid.

laatste bedrijfsnieuws over Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.  2

De belangrijkste voordelen van een HydraFacial behandeling zijn:

Diep reiniging: Het reinigt en exfoliëert de huid grondig en verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen.
Hydratatie: De behandeling zorgt voor een diepe hydratatie, waardoor de huid dikker en stralender lijkt.
Aanpasbaar: De behandeling kan worden aangepast aan specifieke huidproblemen, waardoor deze geschikt is voor een breed scala aan huidtypen en -toestanden.
Niet-invasief: Het is een zachte en niet-irriterende procedure, waardoor het geschikt is voor gevoelige huid.
Geen downtime: In tegenstelling tot sommige andere meer intensieve huidbehandelingen, is er meestal geen downtime geassocieerd met een HydraFacial.Patiënten kunnen onmiddellijk na de behandeling weer aan hun normale activiteiten beginnen.
De HydraFacial-machine wordt vaak gebruikt om het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels, verstopte poriën, vette of acne-gevoelige huid, hyperpigmentatie en ongelijke huidskleur te verbeteren.Het is belangrijk op te merken dat terwijl HydraFacial indrukwekkende resultaten kan opleveren, kunnen meerdere sessies worden aanbevolen voor een optimale en duurzame verbetering.

laatste bedrijfsnieuws over Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.  3

Reiniging en exfoliatie: Het proces begint met een zachte reiniging van het oppervlak van de huid.

Acid Peeling: Na de eerste reiniging wordt een zachte zuur peelingoplossing aangebracht, die helpt om puin en dode huidcellen uit de poriën te lossen en een gladdere huid te bevorderen.Het type en de sterkte van de schil kan worden aangepast op basis van het huidtype en de zorgen van het individu.

Extractie: De machine maakt gebruik van een gespecialiseerde vacuüm-aangedreven extractiemethode om de poriën te verwijderen.

Hydratatie: Een mengsel van krachtige antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden wordt in de huid geïnfecteerd.

Fusie: In deze stap wordt een op maat gemaakt serum toegepast dat specifieke ingrediënten bevat die zijn afgestemd op de huidproblemen van het individu.anti-veroudering, of gericht op specifieke huidaandoeningen zoals acne of hyperpigmentatie.

Bescherming: De laatste stap is het aanbrengen van een beschermende moisturizer en zonnebrandcrème om de huid te beschermen tegen milieuschade.

laatste bedrijfsnieuws over Het meest kosteneffectieve en populaire H2O2-product... SPA20 HydraFacial Machine.  4