Productnaam Van de de Machinehuid van de huiddiagnose de Analysesysteem voor de Eenvoudige Gemakkelijke 3D UVhuid van Salonclinc
Detailsbeschrijving Het professionele systeem van de huiddiagnose voor salon, kliniek & het ziekenhuis.
Rimpel, vetafscheiding, pigmentatie, porieanalyse
Één-klik om allen te beëindigen die SNEL & GEMAKKELIJK & EENVOUDIG - testen
Met goede kwaliteit camera (1800W-pixel) - Duidelijke Beelden
UVlichtbeelden - maak pigment & vetafscheiding onder zichtbare huid
Comparsion prived door 2 soorten beelden (gemeenschappelijk beeld VERSUS UVbeeld)
Vóór & na resultaatcomparsion
3D beeld is beschikbaar - Klantendatabase, Productdatebase, die gids kopen
Muti-Langagesoorten lanuages voor opties
Monitor Resolutie 1024*768
Het systeem van de huidanalisator 1. Huidonregelmatigheden: Huidonregelmatigheden die op de oppervlakte van de huidsproeten, de zichtbare zonschade, de haarvaten of de vasculaire irritatie verschijnen.
2. Rimpels: Een resultaat van het verouderen verwerkt en is gemeenschappelijkst rond de ogen en de mond. De Defensielijn van de gebruiksleeftijd en Fabelachtige Oogroom om collageen en elastineproductie te steunen.
3. Textuur: Hoge en lage punten van de huid. de blauwe punten tonen huidinkepingen; de gele gebieden zijn naar voren gebrachte punten.
4. Poriën: Kleine die openingen door de huid worden verspreid. De Reinigingsmiddelen en de Schillen van het gebruiksgel om verschijning te minimaliseren.
5. UVvlekken: Zonschade en vlekken op de oppervlakte en in de diepe lagen van de huid.
6. Huidverkleuringen: Huidverkleuringen met inbegrip van het in de schaduw stellen onder de ogen, de mollen, hyperpigmentation en de algemene toon.
7. Vasculaire Gebieden: Roodheid door gebroken haarvaten, ontsteking, of de nasleep van breakouts wordt veroorzaakt die. 8. P-bacteriën en Olie:
Porphyrins (natuurlijke bacteriën op de huid) die beïnvloed kunnen worden de poriën en kunnen veroorzaken breakouts. Reinigingsmiddel van de gebruiks het Duidelijke Huid en Duidelijke Huid het Verduidelijken Stootkussens om p-Bacteriën te minimaliseren en te bestrijden breakouts.